V pondělí 26. února vyhlásilo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje poplach pro tři jednotky na technickou pomoc, spolupráci složek IZS a záchrana osob z výšky. K zásahu do ulice Staroměstská vyjíždíme s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 30 T815 TERRA v čase 17:49 hodin. Po příjezdu na místo zásahu, kde již zasahují hlídky Policie ČR a Městské policie Chodov, se dozvídáme od velitele zásahu kterým byl vedoucí oddělení Policie ČR, že se jedná o pokus o sebevraždu skokem ze střechy jedné z budov v ulici. Plníme úkoly stanovené velitelem zásahu. Na místo se dostavuje jednotka HZS Karlovarského kraje centrální stanice Karlovy Vary a jednotka HZS Karlovarského kraje centrální stanice Sokolov, starosta města, a následně je na místo povolána jednotka HZS Plzeňského kraje centrální stanice Plzeň-Košutka se speciálními záchrannými prostředky.

V pátek 23. února vyhlašuje Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje poplach pro naši jednotku na technickou pomoc, nouzové otevření bytu. K zásahu do Nového Sedla vyjíždíme s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 30 T815 TERRA v čase 11:08 hodin. Po příjezdu na místo, provádíme za asistence Policie ČR, nouzové otevření uzavřených prostor za použití základních technických prostředků pro nouzové otevření. 

Ve čtvrtek 15. února vyhlašuje Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje poplach pro naši jednotku na technickou pomoc, spolupráci složek IZS. K zásahu vyjíždíme s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 30 T815 TERRA v čase 13:06 hodin. Po příjezdu na místo spolupracujeme s Policií ČR a poskytujeme technické prostředky k činnosti vyšetřování. 

Ve středu 14. února vyjíždíme na příkaz Krajského operačního a informačního střediska Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje na záchranu osoby s AED. K zásahu do ulice 1.máje vyjíždíme s velitelským automobilem VEA Škoda Kodiaq a cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 30 T815 TERRA v čase 16:58 hodin. Na místě již zasahují zdravotničtí záchranáři ZZS a hlídka Městské policie Chodov. Lékař musel bohužel konstatovat úmrtí osoby.

V pondělí 12. února vyjíždíme na příkaz Krajského operačního a informačního střediska Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje na technickou pomoc, únik plynu. K zásahu do ulice Bezručova vyjíždíme s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 30 T815 TERRA v čase 21:18 hodin. K místu události vysílá operační středisko současně jednotku HZS Karlovarského kraje centrální stanice Karlovy Vary s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 20 Scania. Při příjezdu je cítit plyn už před vchodem do budovy. Velitel zásahu nařizuje evakuaci všech osob z domu a provedení dalších bezpečnostních opatření. Na místo se dostavuje hasičská jednotka z Karlových varů, pracovníci plynárenské pohotovostní služby. Během zásahu spolupracujeme s Policií ČR a Městskou policií Chodov. Dále plníme úkoly stanovené velitelem zásahu. Po vyloučení nebezpečí se všichni obyvatelé mohou vrátit do svých bytů. Místo zásahu je předáno policii a plynařům k dalšímu šetření a my se vracíme na základnu.

Ve čtvrtek 8. února vyjíždíme na příkaz Krajského operačního a informačního střediska Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje poplach na ohlášený pravděpodobný únik plynu v Sokolově. K zásahu vyjíždí dvě družstva jednotky HZS Karlovarského kraje centrální stanice Sokolov, jednotka HZS Karlovarského kraje centrální stanice Karlovy Vary a naše jednotka. Na místo zásahu vyjíždíme s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 30 T815 TERRA v čase 09:39 hodin. První jednotka na místě vyloučila průzkumem, že se jedná o únik plynu. To potvrdil také pracovník plynárenské pohotovostní služby. Naše jednotka byla odvolána na základnu ještě před dojezdem na místo. Zdroj zápachu ve sklepě byl z jiného zdroje, než z plynového potrubí.

Ve středu 7. února dopoledne vyhlašuje Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje poplach pro naší jednotku ještě jednou. K zásahu odstranění části stromu u základní školy, kdy hrozilo nebezpečí pádu na osoby nebo projíždějící vozidla, vyjíždíme s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 30 T815 TERRA a automobilovým žebříkem AZ 30 Iveco Magirus v čase 11:59 hodin. Na místě zásahu provádíme odstranění dřevní hmoty s využitím automobilového žebříku a motorové řetězové pily. Po dobu zásahu byla silnice zcela uzavřena.

Ve středu 7. února dopoledne vyhlašuje Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje poplach pro dvě jednotky na transport zraněné osoby v terénu v lese u Nové Role. K zásahu vyjíždíme s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 30 T815 TERRA a čtyřkolkou UTV Bombardier v čase 09:51 hodin. Po příjezdu na místo shromaždiště techniky, kde se již nachází posádka Zdravotnické záchranné služby a jednotka SDH Nová Role, se vzhledem ke stavu terénu přesouváme na přesné místo pěšky a čtyřkolkou.

V úterý 6. února vyhlašuje Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje poplach naší jednotce na technickou pomoc. K zásahu popadaných stromů na záložní cestě do lokality Bílá voda vyjíždíme s UTV Bombardier v čase 13:06 hodin. Naše technická skupina provádí odstranění stromů s využitím motorové řetězové pily.

V úterý 6. února před polednem, vyhlašuje Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje poplach pro čtyři jednotky na únik plynu v panelovém domě v Nejdku. K zásahu vyjíždíme s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 30 T815 TERRA v čase 11:24 hodin. Po příjezdu na místo zásahu, kde zasahují jednotky SDH Nejdek, Pozorka a HZS Karlovarského kraje centrální stanice Karlovy Vary, jsme ponecháni v záloze a následně odesláni zpět na základnu. Situace byla již pod kontrolou. Jednalo se o únik plynu z plynového sporáku při nedbalostním jednání.

V úterý 6. února vyhlašuje Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje poplach na ohlášený požár nákladního automobilu na silnici u obce Dolní Nivy. K zásahu vyjíždí jednotka HZS Karlovarského kraje centrální stanice Sokolov a naše jednotka. V čase 08:13 hodin vyjíždíme s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 30 T815 TERRA. Po příjezdu na místo, kde je první jednotka ze sokolovské stanice, je průzkumem zjištěno, že se nejedná o požár, ale o technickou závadu na motoru. Událost byla překlasifikována na technickou pomoc.