"O Útvinské srdce"

V neděli 8. května se v Útvině uskutečnilo druhé kolo ligy, na které vyrazilo družstvo mladších a starších. Soutěžilo se ve štafetě dvojic a požárním útoku. Mladší druhou jmenovanou disciplínu krásným časem ovládli a obsadili 1. místo. Starším výkon stačil na 5. místo.

"Okresní kolo hry Plamen"

13. - 15. května se konalo na Březové u Sokolova postupové kolo hry Plamen.

Program byl opravdu náročný, neb jsme museli absolvovat veškeré disciplíny hry Plamen, které nepatří k technicky a materiálně jednoduchým - štafeta 4x60m, štafeta dvojic, štafeta CTIF, útok CTIF, požární útok a závod požárnické všestrannosti (3 km běh, střelba ze vzduchovky, požární ochrana, topografické značky, značky technických prostředků, orientace mapy a určování azimutu, vázání uzlů, ručkování na laně a poskytování první pomoci). A dále běh na 60m překážek jednotlivců.

 

Na Krajské kolo postupují první tři z kategorie starších a vítěz mladší kategorie. Našim reprezentantům se dařilo. Mladší obsadili 1. místo a starší 3. místo. Obě družstva se tedy představí 10. - 12. června na krajském kole hry Plamen ve Žluticích. Další úspěch pro Chodov připsal Jiří Dočkal, který se v běhu na 60m překážek umístil na 1. místě v kategorii mladších a Petr Kuřák, který v kategorii starších obsadil pěkné 3. místo.