Milé překvapení na konci sezony...

O úrodnou sklizeň medailí se postarali reprezentanti Chodova na krajských závodech v běhu na 60 a 100 metrů s překážkami.

Filípek Belička v kategorii mladší chlapci nenechal nic náhodě a s výrazným náskokem, s časem 16.34s, za sebou zanechal zbytek startovního pole. 

V kategorii mladší dívky nám obrovskou radost udělali Dominika Slavíčková, zvítězila v čase 17,62s před týmovou kamarádkou, stříbrnou Niki Balážovou, která zaběhla čas 18,11s.

V kategorii starší dívky na krásném 5.místě skončila s časem 15,72s Eliška Šimralová, která nás záhy překvapila výkonem v náročnější kategorii mladší dorostenky (100 m s př.), kde vybojovala bronzovou medaili s časem 24,16s.

Podobný výkon předvedl v novém osobním rekordu 15,97s Marek Brom v kategorii starší chlapci, kde obsadil 4.místo, ale naopak v kategorii mladší dorost si odvezl s časem 24,94s stříbrnou medaili. 

U obou je nutno podotknout, že v kategorii mladší dorost startovali vůbec poprvé !!! Takže opět i osobní rekordy...

V kategorii střední dorost pak úspěch chodovské výpravy doplnil vítezstvím Tomáš Orava a chodováci tak nakonec sklidili 3 zlaté, 2 stříbrné a 1 bronzovou medaili.

Ukázalo se, že dlouhodobý poctivý přístup v tréninku plodí vynikající výsledky. Trenéři všem gratulují a děkují za krásné výsledky!!!

Foto: Jan Orava