O uplynulém víkendu absolvovala mládež chodovských hasičů letošní poslední závody, které se konaly na Sokolovské kryté dráze stadionu Baník. Prosincové šedesátkování a Trojákování jsou vlastně už takové závody bez tréninku, kdy počasí nedovolí trénovat venku a ukáže se tak, co v kom zůstalo z uplynulé sezóny.
Nesmyslné rozdělení do věkových kategorií nás trochu rozhodilo a nedovolilo nám tak nasadit do kategorie mladší žáci naše horké favority na medaile, nicméně mládež bojovala a i tak získala řadu úspěchů:


Kategorie starší dívky: Eliška Šimralová s novým osobním rekordem 14.24 obsadila pěkné 4.místo, Dominika Slavíčková pak hned 5.místo s časem 14.61. Laura Hofrichterová se nečekaného přesunu do starší kategorie nezalekla a časem 16.90 obsadila krásné 10.místo (z 22 startujících)
Kategorie starší chlapci: Filip Belička skvělým časem 14.98 získal bronzovou medaili, Marek Brom s časem 15.58 (pár setinek od svého osobního rekordu) skončil na 6.místě a Denis Hynšt na svém prvním startu ve starší kategorii docílil krásného času 15.97 (osobní rekord) a obsadil 7.místo (z 25.startujících)
Kategorie dorostenky: Eliška Šimralová obsadila solidní 7.místo (ze 17 startujících)
Kategorie dorostenci: Tomáš Orava po nepovedeném prvním pokusu volil jistější pojetí běhu a nakonec vybojoval bronzovou medaili. Marek Brom pak skončil na pěkném 7.místě (ze 14.startujících)
Chodovská mládež opět předvedla, že má na medailové pozice. Doufáme, že i v příštím roce docílíme alespoň takových úspěchů jako tomu bylo letos.