Dne 22.4.2023 se v Ústí nad Labem konalo 1.kolo seriálu STIMAX, přestože nebyla možnost absolvovat tréninky na kvalitní dráze, mládež předvedla špičkové výkony. Osobní rekordy 4 členů (ze 7) nám trenérům udělalo obrovskou radost. Za zmínku stojí čas 14.26 Nikoly Balážové, čas 15.60 Laury Horfichterové, čas 15.59 Marka Broma nebo čas 19.60 Tomáše Oravy v běhu na 100m. Všichni si ale položili kvalitní základ do průběžného hodnocení seriálu.

Dne 13.5.2023 se v Meziboří u Mostu konalo 2. kolo seriálu STIMAX.
Nové osobní rekordy zde předvedli Laura Hofrichterová (15.14) a Marek Brom (15.11). Solidní umístění do průběžného hodnocení starších dívek tak získali i Dominika Slavíčková (11.místo), Eliška Šimralová (15.místo) a Laura hofrichterová (21.místo). V kategorii starší chlapci pak nasbírali cenné body Filip Belička (za 13.místo ) a Marek Brom (za 16.místo)

Dne 20.5.2023 si v Chodově jak družstvo mladších tak i starších žáků s přehledem zajistilo postup do krajského kola celostátní soutěže Plamen.

Dne 3.6.2023 se v Ostrově rozhodovalo, jaké družstvo bude reprezentovat Karlovarský kraj na MČR v kategorii starší žáci. Silná konkurence z karlovarského okresu, která má ideální podmínky pro trénink (vlastní tartanové cvičiště), tak odsunula chodovskou mládež na, přesto velmi pěkné, 3.místo. Sice se nepodařilo vybojovat postup na MČR, ale přesto jsme předvedli maximální výkony, kterých jsme vůbec v současných podmínkách pro trénink mohli předvést. Mladší žáci pak předvedli suverénní vítězství v rámci Karlovarského kraje.

A hned druhý den 4.6. už jsme bojovali o postup na MČR jednotlivců. Oba dny byly velmi náročné na zvládnutí velmi teplého počasí.
Přesto se 6 členům našeho týmu podařilo zajistit postup na MČR jednotlivců v běhu na 60m, kdy se počítaly i výsledky ze seriálu STIMAX:
Teodor Kaňa, Daniel Černý, Filip Belička, Nikola Balážová, Dominika Slavíčková a Eliška Šimralová - ti nás budou reprezentovat na MČR v září v Brně.

Další úspěch se podařil Tomášovi Oravovi dne 10.6 ve Žluticích, kdy i přes pád na trati vybojovat postup na MČR dorostenců-jednotlivců, které se uskuteční 3.7. v Domažlicích.