Novou sezonu 23/24 otevřelo halové měření sil mládeže v Sokolovském atletickém tunelu, kde se 9.12.2023 konalo tradiční „Prosincové šedesátkování a trojákování“.

V kategorii mladší chlapci si za čas 22.37 odvezl vítězství Teodor Kaňa, startující v dresu Mírové.

Velkou radost nám v kategorii starší přinesly výkony našich dívek, kdy Nikola Balážová získala stříbrnou medaili za čas 14.45 a hned za ní Dominika Slavíčková s časem 14.64 brala bronz. S časem 16.64 se na pěkném 8.místě umístila Laura Hofrichterová.

Mezi staršími chlapci exceloval v dresu Mírové Filip Belička, který za čas 14.39 získal stříbro. Chodovský Marek Brom se pak kvalitním časem 15.53 umístil na 6.místě. Kategorie dorostu nás čekal běh na 60m s hadicemi bez překážek, tzv. Trojákování, ve kterém je důležité skloubit techniku zapojování hadic s rychlostí.

Téměř všichni chodovští mládežníci si tuto disciplínu zkusili poprvé a v těžké dorostenecké konkurenci se navíc řadili i k těm nejmladším. Přesto dokázali bezchybnými výkony potrápit i o 5let starší soupeře a získali tak krásná umístění: v dorostenkách si pomyslnou bramborovou medaili za 4.místo odvezla Dominika Slavíčková, následovaly na 9.místě Eliška Šimralová, na 11.místě Nikola Balážová a hned na 12.místě Laura Hofrichterová. U dorostenců byl věkový rozdíl znát ještě více, přesto se chodovští chlapci neztratili a Marek Brom bral 10.místo a Filip Belička 13.místo.