Ve čtvrtek 2. Července vyhlašuje krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje poplach naší jednotce celkem na 3 události. K prvnímu zásahu toho dne vyjíždíme s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 20 v 6:05 hodin. Po příjezdu k prodejně Tesco v Tovární ulici, kde byla aktivována elektrická požární signalizace, je proveden průzkum. Následně je na KOPIS nahlášeno, že se jedná o planý poplach.

Ke druhému zásahu vyjíždíme v 10:30 hodin na příkaz KOPIS Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje na únik ropných produktů do obce Jenišov. K místu zásahu u kruhové křižovatky u Globusu vyjíždíme s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 20. Během jízdy k místu události jsme odvoláni operačním střediskem zpět na základnu.

K poslednímu zásahu čtvrtečního dne vyjíždíme v 18:34 hodin opět s CAS 20, kdy jsme vysláni k otevření uzavřených prostor s hrozícím nebezpečí z prodlení v ulici Příční. Byt byl otevřen za přítomnosti policie a k otevření jsme použili speciální sadu Rescop.